Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

4. des, 2014

Esther Levang

Såååå flott ei side...Gleder meg til å få høre dåkk :) Viggo er i allefall en rutinert og god musiker, regner med at det er flinke musikere han spiller sammen med:)

23. des, 2011

Torbjørn Svendsen

Takk for en fantastisk flott kveld på EDB Card Services julebord!

27. mar, 2011

Frank Westgård

Stilig side :-)
Må sei meg enig i at dåkk bynn jo å bi voksen dåkk og :-)

17. nov, 2009

Jørgen Svarthoel

Hei og takk for sist.
Gratulere med knall opptreden under Haaland cup festival 7 Nov.
Som forventet leverte dere sakene og var for enkelte kveldens store overraskelse i og med at dere var et nytt bekjentskap for mange.
Lenge siden det har vært så mange på dansegulvet på Kongressen og stemninga var meget høy.
Dere var med på at Haaland cup festival ble en stor suksess og vi har fått gode tilbakemeld.på sammensetningen av band.
Postgirobygget,Stage Dolls og Viggo Trulsen Band trakk alle fulle hus mens Notodden Blues Band og Que Duh Ska spilte seint og dermed var trøtte bedriftsidrettspillere gått og lagt seg.
Synd, for de gikk dermed glipp av en sjelden pakke med variert musikk.
Neste år toner vi det hele litt ned med et kjent band i tillegg til et lokalt band.
Vi gleder oss til neste opptreden med Viggo Trulsen Band og ønsker gutta lykke til videre.

For Haaland BIL
Jørgen Svarthoel.

6. nov, 2009

Headband Jack

Kul sia ja - men dæven så gammel dåkk e bitt - heile gjængen...

Nettside 25. sep, 2009

Kirsti Aune Østbergh

Takk til Viggo Trulsen Band for storartet spilling tirsdag 1 september 2009! Våre leverandører på Qualemessa -09 var storfornøyde og det samme var vi på Quale. Det blir nesten 90 fornøyde tilhørere på en kveld! Takker!

18. sep, 2009

Harald

Dette ser lovende ut. Gratuleere med hjemmeside. God info om medlemmene :)

15. sep, 2009

Rudi Pedersen

Hello's gutter!

Grattis me ei ryddig og informativ hjemmeside-godt jobba! :-)

Rudi "the key man" :-)

Nettside 10. sep, 2009

Tor Sverre Kristiansen

hei å takk for sist !
takker for en super opptreden og bra utfort jobb da dere spillte på årets lavo rock festival i dalselv. lørdag 29 august. det var skikkelig godt å endelig få se dere på en stor scene med rund 1000 publikumere som jublet å danset og koste seg. for meg som har opplevd dere tidligere etter flere spillejobber på jernverkspuben . var lavo rock spillinga deres bare en bekreftelse på det jeg har sagt før til mine sammarbeids partnere på jernverkspuben også vedrørende lavo rock også. dere har et fantastisk bra og variert reportoar, hvor bandet i sin helhet utfyller hverandre . det er virkelig artig å godt å se når dere spiller. med utsråling som lyser spille glede . var også artig da jeg forkant av festivalen gikk gjennom programmet med han jeg hadde ansatt som kordinator . for band og crew. produksjon av lyd. han stilte spørsmål om spille tid og .. hvem, hva og hvor osv. vedrørende viggo trulsen band. et lokalt band...... det var litt sånn hmmmm fra han. robert mære heter han , han har tidligere jobbet med wig wam, podium, trond holter,dag ingebrigtsen osv. men etter lavo rocken kom han faktisk å kommenterte . .. han la seg helt flat for sin tidligere skepsis .. å spurte mye om dere. som han sa !! fan .. dem va jo knaillj bra !! ha ha .. ja der ser mann.. det går ann å ta luven å en trønder som er vel bereist i bransjen..
takker på ny for bra utført jobb på lavo rock festivalen . så satser jeg på at vi finner en dato utpå høsten for en ny jobb på jernverkspuben.

hei å hå...
snakkes !!
med hilsen
Tor Sverre Kristiansen
lavo rock fesivalen
jernverkspuben

7. sep, 2009

Nora Marie

Kjæmpefin heimesia dåkk ha fått tel!